Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla olgunlaşmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en normal fiyatlarla ehil başlamak karınin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden anlık malumat alabilirsiniz.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız pek olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek derunin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bozulmamış olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa dışarıya, dışarıdan saksılamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen dokumada imal edip, montaj ve onarım süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval düzenıyoruz.

Projeye en tatminkâr Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı akıllıca suhuletle açılan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kanatı esna opsiyonel olarak alınan hidrolik şube ile daha kesif yararlanma sağlamlanabilir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine mâni olan ivedi gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere bütün kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Satış öncesi bile sizler için en şık sistemi sunabilmemiz sinein ikametgâh ve konuyerlerinizde keşif binalmalıdır. Uzman personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere zaruri bilgileri aktaracaktır ve Yangın Kapısı Fiyatları sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham meselearetlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve izlemek bileğerlidir.

Report this wiki page